گوگل نسخه 2.0 مدل هوش مصنوعی Gemini خود را برای وب عرضه کرد. اما خبر واقعی همان چیزی است که گوگل آن را «تحقیق عمیق» «Deep Research» مینامد، که تلاش میکند از چگونگی تحقیق انسانهای واقعی درباره یک موضوع و تهیه گزارشی در مورد آن تقلید کند. یعنی نتیجه استفاده شما با هوش مصنوعی و متن نهایی بسیار شبیه یک متنی است که انسان نوشته است…
این ابزار دیگری است که دانشآموزان در اختیار دارند و احتمالاً معلمانی را که نگران استفاده از هوش مصنوعی برای تقلب هستند، میترساند. در ادامه خبر همراه رسانه ریست باشد
جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل، سازندگان محتوا را نگران کرد، زیرا محتوایی را که دیگران ایجاد کرده بودند، مخفی میکرد و آن را به عنوان اثر خود به اشتراک میگذاشت، با حداقل پاورقی برای اشاره به نویسندگان اصلی. Deep Research این را به سطح دیگری می برد.
به گفته گوگل، Deep Research یک فوریت میگیرد و ابتدا یک طرح تحقیقاتی ایجاد میکند. به جای اینکه فوراً برای تهیه گزارش اقدام کنید، ابتدا از شما می خواهد که طرح کلی طرح را تأیید کنید. تنها در این صورت است که تصمیم می گیرد تا گزارش را با پاورقی مناسب تهیه کند. یک نمونه گرافیکی نشان داد که Deep Research اساساً نتایج را از بیش از 48 وبسایت گرفته و آنها را در یک گزارش کامل جمعآوری میکند.
جالب اینجاست که گوگل ظاهراً گزارش خود را در همان لحظه اصلاح میکند، خطاها را تنظیم و اصلاح می کند و پیشنویسهای بهروز شده را در حین کشف اطلاعات جدید – مانند نیروی انسانی – ایجاد میکند، طوری که گویی انسان آن متن را نوشته است… مثال گوگل می گوید که گزارش “چند دقیقه” طول می کشد تا تکمیل شود.
گوگل گفت: “در طول چند دقیقه، Gemini به طور مداوم تجزیه و تحلیل خود را اصلاح می کند، وب را به روشی که شما انجام می دهید مرور می کند: جستجو، یافتن اطلاعات جالب و سپس شروع جستجوی جدید بر اساس آموخته هایش.” این فرآیند چندین بار تکرار میشود و پس از تکمیل، یک گزارش جامع از یافتههای کلیدی ایجاد میکند که میتوانید آن را به Google Doc صادر کنید، خروجی بگیرید و آنجا دوباره خودتان اصلاحش کنید.
متن مهیا شده بهخوبی با پیوندهایی به منابع اصلی سازماندهی شده است، و شما را به وبسایتها، کسبوکارها یا سازمانهایی مرتبط میکند که ممکن است در غیر این صورت پیدا نکرده باشید،و در جستجوی خودتان ندیده باشید، بنابراین میتوانید به راحتی عمیقتر شوید تا بیشتر بدانید.»
نکته جالب این است که پست وبلاگ گوگل در واقع این را به عنوان ابزاری برای یک دانش آموز فارغ التحصیل به منظور «هوشمند شدن» در مورد فناوری، بدون ارجاع به این امکان که دانش آموز می تواند فقط از Deep Research برای نوشتن مقاله خود استفاده کند، مطرح می کند. منظور این است که احتمال سواستفاده برای گذراندن سریع تکالیف درسی بدون یادگیری در مدارس وجود دارد
اگرچه ما نتایج را دست اول ندیدهایم، به نظر میرسد که گوگل حداقل میتواند روشی را تقلید کند که دانشآموزان میتوانند درباره یک موضوع تحقیق و گزارش دهند. فقط باید هزینه آن را بپردازید: Deep Research بخشی از Gemini Advanced، سرویس 19.99 دلاری گوگل در ماه خواهد بود که شامل عضویت در Google One و همچنین دسترسی به مدلهای هوش مصنوعی نسل بعدی گوگل است.
منبع : pcworld.com